Testimonials

Doron Kurz

Mirjam heb ik leren kennen als een uiterst professioneel, gedreven en oprecht geïnteresseerde matchmaker, die verder kijkt dan het CV. Ze heeft heel duidelijk voor ogen wat de functie vereist en wat het daarbij passende profiel is. Mirjam heeft ook aangetoond een prettige sparringpartner te zijn tijdens een selectieproces. Een samenwerking met Heinzelect kan ik daarom van harte aanbevelen. Doron Kurz, Director Commerce Pathé Theatres.

Evy Elschot

Mirjam Heinze is een rasechte professional, maar ook nog eens een heel fijn mens. Mijn ervaring met haar is erg prettig. Zij zit goed in de arbeidsmarkt, weet waar de opdrachten zitten of komen. Daarnaast is het heel prettig dat zij naast je kwalificaties ook op basis van je persoonlijkheid kijkt of je bij een opdracht past. Dit maakt het heel persoonlijk.

Franscé Verdeuzeldonk

Mirjam Heinze heeft mij aan een mooie en interessante opdracht geholpen. Via Heinzelect heb ik een jaar met plezier als interim woordvoerder bij ABP Pensioenfonds gewerkt. Mirjam voelde feilloos aan dat deze opdracht uitstekend bij mijn achtergrond en ervaring paste. Bovendien heeft Mirjam goed ingeschat dat ik een persoonlijke klik zou hebben met de collega’s bij ABP Pensioenfonds. Het contact met Mirjam heb ik als plezierig ervaren, zij is betrokken en een prettige sparringpartner. Ik kan een samenwerking met Mirjam van harte aanbevelen.

Renske Heeringa

Na een ontspannen en positief kennismaking gesprek merkte ik meteen hoe professioneel Mirjam de mogelijkheden bekeek voor een passende opdracht. Mirjam kijkt verder dan alleen werkervaring en neemt juist de persoonlijke kant van kandidaten mee in haar aanbevelingen. Hierdoor klikte het meteen tijdens het gesprek bij de opdrachtgever en dat geeft extra energie om van de opdracht een succes te maken. Dank je Mirjam voor de leuke en passende plaatsing.

Marijke Poppelier

In mijn zoektocht naar een nieuwe baan kwam ik de vacature voor directiewoordvoerder bij HTM tegen die werd aangeboden via Heinzelect. Mirjam Heinze heb ik vanaf dag 1 ervaren als betrokken, zorgvuldig en professioneel. Tijdens alle stappen in het selectieproces heeft ze mij als kandidaat gesteund bij de gesprekken en het assessment. Vooraf steevast een telefonische voorbereiding, op de dag van het gesprek een sms'je ter ondersteuning, en erna een terugkoppeling. Ik voelde mij enorm gesteund en het resultaat mag er zijn. Ik werk nu met heel veel plezier als directiewoordvoerder bij HTM.

Ilse Heemskerk

Bij HTM hebben we voor de diensten van Mirjam gekozen bij het zoeken naar twee stevige woordvoerders. Mirjam weet hoe de markt in elkaar zit, heeft een enorm netwerk maar bovenal hanteert ze een prettige en persoonlijke aanpak. Hoewel we voor HTM bij de functieomschrijving nogal veel wensen hadden liet ze niet niet afschrikken en bleef positief over de mogelijkheden. Een volgende keer kies ik -in een vergelijkbare situatie- weer voor Heinzelect.

Karin Witteveen

Mirjam heeft me perfect geholpen om het team opnieuw vorm te geven en extern de nog niet aanwezige expertise aan te trekken. Inhoudelijk deskundig, kent de markt, empathisch, discreet en snel. Ik kan Mirjam 100% aanbevelen voor vragen en uitdagingen op HR/Werving & Selectie vlak.

Wijnand Ket

Mirjam is oprecht geinteresseerd in haar opdracht, is zeer betrouwbaar en heel menselijk. Zij doet een grondige intake, stelt de juiste vragen en heeft snel door wat er van haar verlangd wordt. Daarnaast beschikt zij over een prima netwerk, besteedt tijd aan de juiste match en vindt die ook!

Wendy Eelsing

Mirjam onderscheidt zich in de markt doordat ze de personen die ze bemiddelt echt kent. Het is dus geen kwestie van een CV 'doorschuiven', maar Mirjam probeert echt de juiste man/vrouw voor een plek te vinden. Door haar brede netwerk is het voor mij als interim professional fijn om mij door Mirjam te laten bemiddelen. Daarnaast is Mirjam een prettige en open persoonlijkheid. Een aanrader dus!

Femmy de Rijk

Hoe fijn is het om samen te werken met iemand die vanaf de eerste gesprekken al een duidelijk beeld heeft van de juiste match tussen bedrijf en kandidaat? Dat is de kracht van Mirjam, ze hanteert een no-nonsense mentaliteit, heeft een scherpe blik en zet de mens centraal. Het ontzorgen krijgt door haar een nieuwe dimensie; het is dan ook een verademing om met Mirjam te werken.

Irene Vervelde

Mirjam werkte jarenlang met mij samen. Ik heb haar ervaren en zeer gewaardeerd als een betrokken, gedreven, enthousiaste collega. Mirjam gaat ergens voor en kan zich er dan helemaal in vast bijten. Ze is commercieel en zeer mensgericht, en een goede en prettige gesprekspartner.

Anja Haver

Mirjam is een sympathieke, integere en resultaatgerichte Recruitment Consultant. Op professionele wijze verdiept ze zich snel in de search opdracht en dankzij de jarenlange ervaring op werving en selectie gebied en de inhoudelijke kennis van het communicatievak is zij snel in staat om de juiste match te maken tussen het gewenste profiel en de beste kandidaat. Mirjam durft kritisch te zijn en door te vragen en geeft heldere adviezen. Alle ingrediënten zijn aanwezig om van Heinzelect een succes te maken!

Marijke Jurgens

Mirjam is een echte netwerker, wat ze vanuit een oprechte belangstelling voor mensen doet. Daarom is ze ook zo'n kei in het maken van de juiste match tussen bedrijven en kandidaten. Ze kijkt wat beiden echt willen en vraagt heel goed door. Daarmee zijn al heel wat partijen gelukkig geworden. Daar kan ik nog aan toevoegen dat Mirjam een fijne collega is en integer in het zakendoen. Volgens mij succesvolle ingrediënten voor een eigen bedrijf!”