Inloggen

Bemiddeling & coaching voor communicatie & marketing professionals

Vaste banen en tijdelijke opdrachten

Tijd voor een nieuwe baan of interim-opdracht in communicatie of marketing? Of op zoek naar de best passende kandidaat voor jouw organisatie? Mirjam Brantjes is een executive search professional met jarenlange ervaring in het succesvol, zorgvuldig en betrokken verbinden van specialisten, managers en directeuren in communicatie & marketing. Dus, ben jij op zoek naar de juiste baan of persoon op dit vlak, neem dan contact op voor een persoonlijke kennismaking. mirjam@mirjambrantjes.nl , 06-34202446.

Professionals Opdrachtgevers

Coaching

  • Ga je graag met plezier naar je werk en droom je van een baan die perfect bij je past en je gelukkig maakt? Heb je nog geen idee wat voor baan dit is en waar je deze kunt vinden?
  • Ben je net gestart in een nieuwe baan of interim-opdracht en wil je jouw talenten en kwaliteiten inzetten en jouw valkuilen herkennen om een zo goed mogelijke start te maken?
  • Ambieer je te starten als ondernemer en wil je onderzoeken of het ondernemerschap bij je past? Ben je recent gestart als ondernemer en heb je behoefte aan ondersteuning in deze opstartfase? Of ben je al jarenlang ondernemer en wil je onderzoeken of je nog op de voor jou goede weg zit?

Als coach begeleid ik je graag bij één van bovengenoemde vragen.

Coaching

Vacatures

Job Banner

Interim Communicatie en Marketing Professionals

Graag kom ik in contact met ervaren Interim Communicatie en Marketing professionals met minimaal 5 jaar werkervaring. Interim opdrachten publiceer ik doorgaans niet op de website. Ben je...
Landelijk

Communicatie & Marketing Professionals

Graag kom ik in contact met ervaren Communicatie en Marketing professionals met minimaal 5 jaar werkervaring. Niet alle vacatures lenen zich ervoor om gepubliceerd te worden en zijn daardoor niet...
Landelijk

Woordvoerder bij Bouwend Nederland

Als woordvoerder bij Bouwend Nederland (de grootste ondernemersorganisatie in de bouw- en infrasector) ben jij de eerste die de media te woord staat, omdat zij jou bellen, of omdat je zelf de...
Zoetermeer

Corporate communicatieadviseur bij GVB

Voor versterking van het communicatieteam van GVB zoeken we een proactieve corporate communicatieadviseur met de nodige ervaring in grote organisaties. Je gaat je enerzijds richten op het opzetten...
Amsterdam

Woordvoerder bij ABP

Als woordvoerder ben je samen met twee collega woordvoerders het aanspreekpunt binnen de organisatie voor de media. Je belangrijkste taak is om het publieke profiel van pensioenfonds ABP te...
Amsterdam

Woordvoerder bij UWV

Een maatschappij die geen zijlijn kent en waarin iedereen kan meedoen. Dat is bij het UWV het uitgangspunt. Met de UWV strategie 2021-2025 Ruimte voor menselijke maat in dienstverlening zet...
Amsterdam

Testimonials

Felice Uiterwijk – Marketing Manager bij Fairtrade Original

In de afgelopen jaren heb ik op een aantal momenten met Mirjam samengewerkt. Ik ken Mirjam als een enthousiast, betrokken en positief persoon. Ze stelt de juiste vragen om tot de kern van de vraag te komen. En komt vervolgens altijd met een passende oplossing. Ook als het geen standaard recruitment traject is maar er wat meer maatwerk nodig is. Ze heeft kennis van zaken, een breed netwerk en is daarmee een waardevolle aanvulling op onze eigen interne recruitment skills.

Harriet Nipperus – Directeur Communicatie bij het CAK

Mirjam ken ik al jarenlang als executive search professional (en coach!) en zij onderscheidt zich op een eigen en unieke wijze in de markt. Vanuit oprechte belangstelling en betrokkenheid verdiept zij zich in de mensen en organisaties met wie zij samenwerkt. Haar aanpak is integer, persoonlijk, open en resultaatgericht. Zij is snel van begrip, denkt mee in oplossingen en beschikt over een uitstekend netwerk in het communicatieland. Het is prettig samenwerken met Mirjam en het heeft in mijn ervaring altijd geleid tot het gewenste resultaat.

Rogier Esselbrugge – Interim Senior Communicatieadviseur

Vlak nadat ik de beslissing had genomen om het interim-leven in te duiken, kwam ik in contact met Mirjam.

Tijdens onze eerste kennismaking bleek gelijk dat zij meer is dan een recruiter. We hebben het weinig over werk gehad, maar elkaar beter leren kennen. Ook gaf zij mij tips en tricks mee voor het interim bestaan. Ik weet niet of er grote recruitmentbureau's meelezen, maar neem hier aub een voorbeeld aan. Ik wil geen nummer zijn of de zoveelste die wordt voorgesteld voor een vacature.
Mijn eerste opdracht kreeg ik uiteindelijk ook via Mirjam. Tijdens deze opdracht nam zij geregeld contact met mij op om te kijken hoe het ging. Ook andersom was zij goed te bereiken voor mij. Het is duidelijk, bij Mirjam gaat het in eerste instantie om de persoon.

Evy Elschot – Interim Communicatie Manager

Mirjam Brantjes is een rasechte professional, maar ook nog eens een heel fijn mens. Mijn ervaring met haar is erg prettig. Zij zit goed in de arbeidsmarkt, weet waar de opdrachten zitten of komen. Daarnaast is het heel prettig dat zij naast je kwalificaties ook op basis van je persoonlijkheid kijkt of je bij een opdracht past. Dit maakt het heel persoonlijk.

Pauline Diemel - Interim Senior Communicatieadviseur

Via Mirjam heb ik de afgelopen jaren een aantal mooie interim-opdrachten mogen doen. Ik vind Mirjam een echte professional. Zij heeft een groot netwerk en kennis van de markt en daarbij heeft zij in haar aanpak oprechte aandacht voor zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Voor mij was Mirjam ook nog een heel fijne sparringpartner. Aanrader om met haar samen te werken!

Gea Buijs - Interim Communicatie Manager

Wat Mirjam onderscheidt is haar persoonlijke aandacht. Bij haar ben je als interimmer geen nummer, geen CV in de kaartenbak. Mirjam kent al haar kandidaten persoonlijk en weet hoe het communicatie-vak werkt. Dat maakt het heel fijn om met haar samen te werken.

Stephan Vollenbroek - Senior Beleidsadviseur Communicatie bij Pensioenfonds ABP

Nadat ik de beslissing had genomen mij op de thesisafronding van mijn masterstudie te storten, kwam ik in contact met Mirjam. Tijdens onze kennismaking had ik snel een persoonlijke klik en voelde ik direct dat Mirjam op zoek was naar 'de mens achter de professional' en mijn persoonlijke drijfveren. Ze wilde mij écht beter leren kennen als persoon voordat we het over de vacature hadden waarin ik geïnteresseerd was. Natuurlijk is het fijn dat het kwartje - na een zorgvuldig door haar begeleid traject - uiteindelijk mijn kant op viel. Ik vond het sollicitatietraject professioneel, empathisch en plezierig. Ook nu ik alweer drie jaar met plezier mijn huidige functie vervul houden we periodiek contact en blijft ze oprecht in mij geïnteresseerd. De stap van Mirjam om haar vakgebied te verbreden naar (loopbaan)- coaching is met haar nuchtere, daadkrachtige en zorgvuldige aanpak dan ook een logische en juich ik toe. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen.

Monique Brouwer - Interim Senior Communicatieadviseur

Wat Mirjam mij bracht: 

Ik begon als zelfstandig ondernemer vanuit een verlangen nog meer te doen wat er bij mij past en dit ook vorm te geven. Maar hoe dan? Mijn eerste klus als zzp'er startte tijdens de lockdown en na de eerste paar maanden ontstond mijn onrust en startten de coachgesprekken tussen Mirjam en mij. Het was echt een cadeautje, de rustpunten in mijn drukke bestaan met echt tijd voor mijzelf. Mirjam hielp mij scherp te krijgen wie ik ben als professional en wat ik een opdrachtgever breng. En bovenal wat ik zoek in mijn werk, wat ik zelf nodig had op dat moment en wat mij gelukkig maakt. Dit inzicht bracht mij tot rust en leidde er toe dat ik een nieuwe opdracht creëerde bij dezelfde opdrachtgever, die nog meer bij mij past. En nu, een half jaar later, heb ik dat weer kunnen doen. Ik gun deze verhelderende coachgesprekken bij Mirjam iedere (startende) zzp'er.

Manon Wurfbain-Kievit - communicatieprofessional Maankracht Communicatie

Ik heb Mirjam leren kennen in 2018 tijdens een persoonlijk gesprek. Wat mij gelijk opviel was dat Mirjam ervaren en rustig overkomt. Ze heeft echt kennis van het vak en weet daardoor de juiste kandidaat aan de juiste opdrachtgever te koppelen. Zo ook bij mij. Mirjam heeft mij in 2018 voorgesteld aan het Nationaal MS Fonds waar ik een hele mooie opdracht heb uit mogen voeren. Sinds die tijd hebben we zo af en toe contact om elkaar op de hoogte te houden, bij Mirjam ben je zeker geen nummer maar gewoon een mens en dat vind ik heel prettig!